EGOTRIP

Jag är uttråkad!!Kategori:

GARDEEROBSRENSNING

Efter jag och syster delar på en klädkammare är det därför kaos därinne, kläder och skor hit och dit, man kommer knappt in där. Nu sitter vi och rensar den, tar bort sånt som vi inte använder, det är ganska mycket. Vi ska bygga om den och måla väggarna och sånt, ta bort skåpen för att dom tar så mycket plats. vi ska ha stångar som man kan hänga kläderna på och på en vägg ska det bara vara skor, alltså såna skohyllor som man monterar på väggen. Aja måste fortsätta nu, det är kaos.
Kategori:

LÖRDAG - LOV

God dag!

Vaknade kanske nån timme sen. Nu har gjort allt som jag skulle och ätit, så nu ligger jag bara på soffan och softar som en riktig soffpotatis. Börjar likna en så faktiskt, hehe.
Det blev en hemmakväll igår med HighSchool musical och 50cent's film Get Rich Or Die Tryin' som gick på 4:an vid 02 nån gång. Har den på dvd fast jag såg den ändå, tyckte det var dags att se den igen. Jag var hans största fan en gång i tiden. Jag och en barndomskompis var t.o.m på hans konsert 19 september 2003 när han spelade på Hovet. Fast nu har jag växt mig ur han. Fast det händer ibland att jag sätter på hans CD och börjar minnas gamla tiderna. Tänk vad mycket en låt kan betyda.


ur filmen.
Kategori: