SUNDAY

Jag har fortfarande ingen lust att skriva något, så mycket att säga men så lite ork att skriva, vet inte vart jag ska börja!?. Men känner mig lite taskig nu, har inte uppdaterat hela helgen just för att jag inte gjort någonting alls, sovit ut som en galning bara, behövde det, samla på krafterna. Iallafall, idag har jag varit väldigt lat, orkade inte ens sätta på en bit moussaka att värmas, så jag gick till Goody's igen och köpte lunch, två cheeseburgare och pommes blev det och en cola-flaska. Egentligen gillar jag inte kolsyra drickor, bara redbull och souroti men idag hade jag colasug så det blev det. Jättenöjd blev jag med min lunch, kommer inte ihåg senast jag var sådär mätt. Jag måste nog börja med snabbmat lite oftare igen för att få tillbaka den bra aptiten och sätta på några extrakilon. Efter maten somnade jag igen, vaknade så pass tidigt idag, 11 är tidigt för mig faktiskt. Så jag sov ända till 19 tror jag. Satte mig på datan lite och gjorde absolut ingenting. Städade även mitt rum igår av uttråkan, tvättade lite kläder och så, duschade, och sov ännu mera. Nu på kvällen blev det kafé i ghettots egna lilla café, mysigt mysigt. Drack en frapé och bara pratade allt möjligt. Efter kom vi hem, satte oss i Steas rum och gjorde absolut ingenting, fortsatte att babbla babbla babbla. Vid 1 fick vi för oss att gå en promenad, så ända tills Stea lyft sitt ass från stolen var klockan nästan 2, äsch vem brydde sig. Vi gick en promenad och letade desperat efter en tobakskiosk, till slut hittade vi en efter 2km!? På vägen gick vi förbi kyrkan, vi tände ljus utanför. Sen satte vi oss i en bougatsadiko, dom är öppna 24/7, köpte en te och fortsatte att babbla. Vi kom hem typ nyss, soft kväll. Tur att jag har lektion på eftermiddan.


Todays adventure, this time by night ^^

CHEESEBURGARE

Jag vet att jag lagade mat igår men nu på kvällen blev jag så sugen på cheeseburgare så jag sprang ner till Goody's som btw är här i närheten och köpte två styckna. På något sätt känns det som om det här kommer bli en hemmahelg. Imorgon har skolan ordnat en utflykt till Vergina och Veria, jag ska tyvärr inte med för att då när jag bestämde mig att jag ville åka med var det försent, man skulle ha köpt en biljett för 15€, aja får se vad jag hittar på imorgon då, funderar faktiskt att åka till Drama. Kanske ändå inte :D jag hittar nog på något. Jag vill bara vila, så himla trött från tisdagen och helgen fortfarande. Jag tog en dusch tidigare, känner mig så fresh, nu ligger jag bara här i sängen och kollar på kommande clubbfester med Dj:s i Thessaloniki. Idag var det Flo Rida på Lido, no big fan of him, annars skulle jag kanske ha gått. Sen såg jag att jag missade Goin' Through för två veckor sen på Club Hotel :( Dom kommer nog snart igen hoppas det. Jag ska även på bouzoukia, Vasilis Karras som sjunger :)

I want ;)

KALIMERA FRÅN THESSALONIKI

Sovit gott!? inte jag iallafall, jag har haft lite sömnproblem senaste tiden. Plus att jag är hungrig igen, jag lagade moussaka för första gången i mitt liv igår, I'm god! Jag lyckades, som jag brukar göra inne i köket. Kylskåpet känns lite tomt, jag är sån som vräker i mig mat när jag har tråkigt, speciellt snacks, chips och sånt sparas aldrig när dom är i närheten av mig tyvärr. Så nu på morgonen har jag suttit och skrivit en inköpslista tills nästa gång jag ska till Carrefour för att förra gången gjorde jag inte det så jag köpte lite vad som helst och köpte inte ens hälften av vad jag behövde och nu står man här med tomt kylskåp igen. Tur att maten jag lagade igår blev mycket så det räcker ett tag, det är också sånt jag aldrig tröttnar på Thank god, jag älskar moussaka. Ska nog ner och köpa lite grönsaker senare, tänkte göra en pizza så det blir lite variation. :D
Dagens planer är inga hittills, klockan är bara 08.30 här så får se vad som händer under dagen då :)