VATTENPIPA

Hallå folks!
Vad gör ni? Jag har lagt mig i sängen med vattenpipan brevid mig. Det var länge sen jag rökte. Jag gjorde en coctail på mango och cocos tobak, gissa om det smakar gott?

TORR HÅRBOTTEN?

Lider ni av det? Jag har det ganska ofta och jag kan säga att det är bland det värsta jag vet. Tur att mitt hår är ljust så att det inte syns, men före var det katastrof när jag hade utväxt, det såg ut som mjäll.

Jag har ett knep mot det som min mamma gjorde på mig när jag var yngre, nämligen massera olivolja i hårbotten och låt den vara i någon timme. Jag gjorde det faktiskt igår fast jag lämnade oljan hela natten och sov med en handduk i håret. Det hjälper jättemycket. Sedan tvättade jag håret med ett shampoo från Fructis som är för blont hår, passar hår som är frissigt. Shampoon är ganska tjock konsistens så den är perfekt för mina torra toppar. Jag gjorde inpackning också och efter det la jag balsam. Håret blev babylent, glansigt och jättelätt att borsta.

Orsaken till torr botten var shampoot, visste inte förräns min kusin berättade att vissa shampoon som t.ex den jag anväde förut (Pantene) innehåller silicon, så botten torkade ut och håret såg fettigt ut även om det var nytvättat, så jag bytte shampoo.


Bild från Google

 

STRAPLESS BIKINI

H&M! min favoritbutik av alla som jag sagt tusenhundra gånger. Kommer inte ihåg om jag sa att jag köpte två grejer därifrån för någon vecka sen. Det blev en tubtop i fina färger och en bikiniöverdel som jag är så glad att jag hittade, den är perfekt, passform och allt.
Varför jag valde strapless bikinin? Förutom att den var fin såklart. Jag gillade tanken med den, den är precis som en strapless bh inuti, vadderad och den har t.o.m metallbågarna inuti så att den inte ska glida ner hursomhelst. Den gör att brösten ser fylligare ut. På mig satt den iallafall perfekt, inget tal om det.


Jag har aldrig varit leopardfan men det här såg fint ut. Färgerna passar med min hårfärg också.