HEMMA FRÅN PARADISET

Nej jag har inte gått under jorden. Jag har inte orkat blogga och största anledningen till det är mitt internet som tappar signalen varje minut som gör det omöjligt att göra någonting på nätet, man måste verkligen ha tålamod!
Iallafall, förra helgen har jag varit någonstans :P jag kom hem i tisdags från Lefkada (Lefkas), för er som inte vet så är det en ö. Jag åkte dit med Erika, hennes familj har ett hus där så vi åkte dit över helgen, hennes hund Charlie följde också med oss.

Bilder kommer i nästa inlägg, det tar så lång tid att ladda upp dom och jag har en massa att göra nu.

BIG TASTY

Godmorgon!

Bara för att det regnar här och är bara 14 grader är det säkert 25 grader och sol i Sverige, så typiskt det skulle vara. Jag vaknade för någon timme sen, jag la mig vid 22 igårkväll för att jag var trött och det regnade också.
Det blev lite shopping igår från H&M och Bershka. Det var inte alls roligt att gå runt igår för att det började regna och ena stunden frös man och andra smälte man. Nej, det var inte alls min dag igår, bussarna strejkade också så jag var tvungen att promenera hem och tills jag kommit hem hade min middag från McDonald's hunnit bli ljummen, oohh men jag åt allt för att jag var så hungrig, det blev en BigTasty och stora pommes.

Idag ska jag på 3-dagarssemester faktiskt! Grekerna åker inte på semester i 1-2 veckor, utan 3-4 dagar till havet oftast, dom flesta jag känner iallafall.

Gud vad hungrig jag blir när jag ser den!

Bilder kommer på allt jag köpt!

THURSDAY

Helloo! Hur mår ni?

Som ni vet så har jag bara lust att slänga routern ut från fönstret, jag orkar inte med den här internet längre, Conn-X suger! Iallafall, igår hade vi studiebesök igen, inget märkvärdigt men intressantare än förra gången. Nästa onsdag ska vi till Lefkos Pirgos och på fredag är det sista lektionen förevgit, it's so sad! Alla som går i min klass bor här i Grekland, bara jag, Anastacia och Serdar kommer åka tillbaka. Jag vill inte, jag vill stanna här.

Idag strejkar kollektivtrafiken igen, tur att jag bor nära skolan och till centrum kan jag promenera, lucky me. Idag blir det shoppingtherapy, jag behöver sommarkläder och lite saker till helgen.


Look of yesterday, inbakad fläta och mörka ögon.