NO MORE GREEK SCHOOL

Va sorgligt :( Skönt på ett sätt men ändå sorgligt. Kanske aldrig kommer träffa dom personerna igen i mitt liv. Det här året har gått jättefort. Det har varit bästa året nånsin. Så mycket har hänt. Kommer sakna det för saker kommer inte vara samma efter sommaren. Långt ifrån så jag försöker göra så mycket jag kan på så lite tid som är kvar.


Sista dagen i grekiskan

Kategori:

LAST NIGHT

Jag gick ut en sväng igår med min kompis Tasos från grekiskan. Vi träffades vid tolv i centralen, därifrån gick vi till Hardrock Café, vi promenerade dit så jag har världens skavsår på mina tår. Själva stället var nice, men klart att musiken sög hårt. Plus bartendern kunde inte ens blanda en VodkaLime rätt. Vi satt inte där så länge för dom stängde typ 1 om jag kommer ihåg rätt. Vi drog därifrån vid 1 tror jag. Tog en promenad tillbaka till centralen, det var meningen att vi skulle ha gått till Toxic men tyvärr visste ingen av oss hur man går dit, jag har bara åkt bil dit så det var lite svårt. Vi promenerade genom Östermalm och råkade stöta på bekanta på Alberts café så vi satte oss där.

Jag igår!


Tubtop från H&M 59:-
Jeansleggings från Gina Tricot 179:-

Kategori:

FRIDAY

Heej!

Idag var jag och hämtade mina grejer från praktiken i Solna C. Det är fredag idag också, va skönt. Har ingen aning vad som händer idag, kanske ingenting alls för alla verkar så upptagna och jag vill inte vara i vägen.
Imorgon är det avslutning i grekiskan, skönt och lite sorgligt faktiskt.


Kreta
Kategori: