BUSY DAYS

Halå där. Hur mår ni?
Jag mår jättebra, har bara lite ont i benen från allt promenerande igår men det gör inget. Har inte hunnit uppdatera som ni ser, har haft annat för mig hela igår och idag. Nu är jag hemma iallafall, kom hem för någon timme sen. Och ska snart ut igen, kylskåpet är nästan tomt så jag måste gå och handla lite saker att ha som måste räcka hela nästa vecka så det blir en del grejer, allt är ju som sagt stängt imorgon. Jag är helt slut på idéer så det blir en del vanliga saker. Hemma brukar jag göra en massa olika, ifs har jag allt jag behöver där så det är lättare. Allt kostar ju, nothing's free. Idag ska jag äta tortellini, älskar tortellini, så gott, ska även skriva ett matschema till nästa vecka, måste ju planera lite också. 
Bilder har jag tyvärr inte.

TORSDAG

Halå där!
Jag har idag som igår ingen lust att skriva något, det har inte hänt något speciellt. Idag var vi på sjukhuset där dom sa till oss att komma imorgon, orka!? Sen var vi och köpte mina böcker till skolan i en bokhandel, vi gick även till biografen och köpte biljetter till "This is it", det fanns massor med platser kvar så vi fick välja både platser och datum själva, vi betala 9€ var, så det var billigt, vet inte hur mycket dom kostar i Sverige men säkert dyrare där. Efteråt splittrades vi, jag fortsatte min väg till skolan och Stea gick och träffade tjejerna som går i hennes klass.

28

Halå där. Hahaha sämsta updaten idag, har inte direkt något att säga förutom att vi suttit hemma hela dagen. Dagens "planer" sket sig så vi gjorde ingenting. Lina var här tidigare med sin kompis, det var trevligt, vi satt och pratade bara och gjorde absolut ingenting, hehe. Vi vaknade så pass sent så hela dagen har gått åt spillo. Får se om vi går någon promenad eller ut för något. Nu sitter jag iallafall och väntar på att min mat ska bli klar. Imorgon är det skola igen, måste gå och köpa mina böcker också, juste hade glömt bort helt. Bättre update blir det imorgon, jag lovar!