SJUKLING

Hii!!

Det blev ingen praktik idag, jag mådde ingen bra alls när jag vaknade, det bara brände i halsen och det gör det fortfarande :(
Jag bokade även biljetter till Tiësto den 17 december då han spelar i Globen, jag längtar faktiskt, tror att det kommer bli awsome.

 

PERSONLIGALMANACKA.SE

Hi!

Det är måndag och idag har jag varit ledig. Skönt var det för att jag har gått och blivit sjuk :/ så himla jobbigt att inte kunna sova och inte ha någon energi i kroppen, i hate it! Jag hade inga krafter ens att gå och hämta H&M paketet som har kommit. Hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon så att jag kan gå till praktiken och göra något till nytta. Man mår bättre fysiskt om man jobbar, jag iallafall.

Jusste, jag fick hem ett paket från personligalmanacka.se som jag beställde tre veckor sen, jag blir så glad varje gång jag tittar på den, bilden på framsidan. Älskar den!

MIN HELG

Hej people!!!!

Jag känner hur ögonen svider, så som det gör när man vill bara sova. Tur att jag är ledig imorgon för att jag behöver vila. Jag har inte sovit nånting nästan i hela helgen.
I fredags spelade Mohombi på Café Opera, jag ville gå såååå mycket men vi kom inte in :( så besviken. Vi drog till Magenta istället..
Igår lördag var jag på en födelsedagsfest, 99% var killar, min pojkväns kompisar, men det var jätteroligt även om jag var sååå trött. Vi drog vidare sen också, Olssons skor i Odenplan. Nice ställe med konstigt folk.

Det blev kortfattat för att jag vill stänga datorn nu.. Mer kommer imorgon!

Godnatt!