Happy holidays!

Hej mina finaste läsare och God jul på er!
Hoppas alla mår super :) jag mår jättebra. Två dagar kvar av detta år och sedan går vi mot nya tider, jag längtar ihjäl mig till våren och tills skolan börjar igen, jag har varit ledig i ca 1 1/2 vecka nu och känner mig redan lite smått rastlös. Vårterminen börjar den 18:e januari så det är en bit kvar tills dess. 
Idag har jag bara myst hemma, varit på promenad ute i det härliga vädret, Stockholm bjöd på sol idag, äntligen! Så himla underbart! 
 


Julmarknad på Skansen.

Hej mina vänner och glad fjärde advent!
Hoppas ni mår superbra för att det gör jag. Nu har min julledighet börjat, men trots det ska jag till skolan imorgon och göra klart en sista uppgift som ska in innan nyår. Dom senaste veckorna har varit hektiska, det har varit mycket att göra, jobb, sena kvällar i skolan och alldeles för lite sömn, som till slut resulterade i en jobbig förkylning, där lärde jag mig ännu en gång. 
Gårdagen spenderade jag med min mamma och syster, vi var på Skansens julmarknad och det var supermysigt, nu önskar jag att det hade snöat lite så man kan få den där riktiga julkänslan, helt galet att det är julafton om 4 dagar och Stockholm bjuder på 13 grader idag. 
Idag står julbakning på schemat. Vad gör ni denna mysiga söndag?
 

Nu är det jul igen.

Hej mina vänner!
Hoppas ni mår super, jag är på bättringsvägen, åkte på en förkylning nu i helgen och har inte mått sådär jättebra så jag stannade hemma igår. Idag har vi inga lektioner men jag ska ändå till skolan för att sy lite. Imorgon är det sista lektionen för denna termin, tänk att det gått så himla fort.
Detta sysslade jag med igår.