VÄRME

Hej Sverige!
Nu är min syster Sofia här också. Hon kom i måndags från Sverige, gud det var 6 månader sen jag såg mina systrar sist. Kika in i hennes blogg vad vi gjort dom här dagarna. Iallafall, idag ville Sofia gå för shopping inne i stan, så vi gick till Tsimiski, bästa stället att shoppa i Thessaloniki, även om vi bara gick in på H&M, Bershka och Zara, hehe. Det var skönt ändå, solen sken idag och det var riktigt vårväder, med andra ord "svensk sommar", det var över 20 grader för nu är det liksom 15 och klockan är 23.20 här. Efter affärerna satte vi oss på ett ställe som heter "Spata" och åt lunch. Sen satte vi oss på Starbucks i Platia Aristotelous, därefter tog vi bussen dit nära där Erika bor, hon kom och hämta oss och vi åkte till Cosmos.
Imorgon ska vi till Drama där det inte finns någon internet direkt så. See ya!

DRAMA

Helloo!
Haha jag glömde berätta i fredags att jag skulle till Drama över helgen, nu är jag tillbaka i Thessaloniki, om några timmar kommer min syster Sofia.
Bästa helgen det var, iallafall, ni får höra om det sen för jag måste sminka mig nu. Och Periklis färgade min utväxt idag, det får ni se senare också.

see ya!

NY VECKA

Hallå!
Jag måste bara kommentera detta, det är 14 grader ute och klockan är 2, på dagen hade vi sommarväder 17-18 grader och sol, kan det bli bättre?
Jag försöker fortfarande ladda upp bilder från lördags men dom vägrar laddas upp, förstår inte varför. Anyway ingen speciell dag idag, bara lektion. Efter skolan gick jag med Anastacia och kolla på skor i den lilla affären som jag köpte mina stövlar från, jag är kär dom har så fina skor där och inte dyra alls, 20€ för ett par ballerinas. Efteråt gick vi till McDonald's för att jag ville äta. Jag mådde inte alls bra idag, jag hade en skum huvudvärk, därför åt jag ute för att jag skulle kunna sova direkt när jag kom hem, det gjorde jag. För en timme sen ringde min syrra och väckte mig, tur att huvudvärken är borta nu iallafall, sen ringde min kusin Anna från Tyskland som kommer till Grekland imorgon, gud vad jag längtar! Amalia min syster kommer på onsdag och Sofia på måndag, alla kommer liksom efter varandra. :) Bäst att sova nu så jag orkar springa runt i Thessaloniki imorgon med Anna. Godnatt!