I'm alive.

Hej mina bloggläsare!
Jag har ju inte uppdaterat här på evigheter. Har helt enkelt inte haft tid för det, har inte haft tid för någonting dom senaste veckorna, knappt hunnit sova kan man säga. Men sånt är livet ibland. Imorgon är jag ledig så då ska jag sova ut och äta en lyxig frukost (äter corn flakes med havremjölk varenda dag annars).
Annars då? Ingenting riktigt. Imorgon blir det nog roligare inlägg för att just nu ekar huvudet tomt. 
 
Vi hörs imorgon kära läsare! Ni får ha en mysig fredagskväll.

Äntligen fredag, äntligen helg.

Hej mina läsare!
Här sitter jag förkyld med huvudvärk :( buhu jag är så himla trött att det inte är sant. Helt slut i huvet, slut i kroppen, slut överallt. Jag vill bara bli frisk! Så nu tar jag helg. 
I helgen blir det mycket sömn, släktmiddag och sen tänkte jag börja sy lite. Jag var på Ohlssons tyger häromdagen och shoppade lite tyg till en klänning som jag hittade i en Burda tidning. Jag köpte vitt flanelltyg och tyllspets. Det kommer bli kul att börja sy igen, känner att jag behöver det i mitt liv just nu. 
 


Snö.

Hej söndag!
Ännu en snöig dag här i Stockholm, det slutar bara inte. Tråkigt nog så är det slask snö, speciellt om man är inne i stan. Vi var där igårkväll och kom hem med genomblöta skor. Usch, varför kom inte den här snön i december?
I denna stunden sitter jag och kikar på resor till sommaren. Är sugen att åka till Kreta iår :) Jag var där för några år sen med grekiska skolan. Jag älskade ön. Vi var där i april 2009.