TYSKLAND

Haloo!

Nu är jag i Tyskland efter en 17 timmars bilresa. Vi kom fram vid halv ett pa natten. Vi har inte gjort mycket idag. Mina kusiner har solat solarium idag sa jag föjde med där. Nu ska vi äta. Senare ska vi ut.

(K)
Kategori:

FREDAG THE BIG DAY

Idag åker jag. Eller snart åker jag, måste bara klä på mig och fixa in sista sakerna i bilen, ready set go. Fint väder är det iallafall, för tillfället är det bara 13 grader här i Stockholm men det blir nog varmare under dagen, och ju längre ner i Sverige man kommer desto varmare blir det. Det tar ungefär 5-6 timmar härifrån till Malmö där vi åker över Öresundsbron till Danmark. Genom Danmark åker vi på sådär 3 timmar, pyttelitet land. Från Danmark tar vi sen en färja över till Tyskland som tar sådär 40 minuter. Vet inte vilket ställe i Tyskland vi kommer men därifrån åker vi iallafall till min faster och kusiner som bor i Mannheim som är nära Frankfurt. Troligen stannar vi där 1-2 dagar.
Nu börjar jag bli lite osäker, ska jag ta med mig min dator eller inte? Har ändå ingen internet där nere men har en massa filmer, bilder och musik på datan. Och på dagarna finns inte mycket att göra, havet är 40 minuter från våran by så dit åker vi inte varje dag, men på våran trädgård har vi  vattensprinkers och solstolar så det funkar bra det också. Till datan har jag ingen fodral eller väska som passar. Får se hur det blir med det. Hoppas jag hittar något som passar för att jag vill verkligen ta med mig den. Kommer ångra mej om jag inte gör det det vet jag så därför får den följa med mig.
Aja, nu måste jag börja röra på mej. Men kanske mobilbloggar senare om jag orkar. Oh jag är jättehungrig nu, magen bara kurrar.
Men ha en trevlig dag och sola mycket nu när det är varmt och skönt!


Jag och Stea, saknar dej söt!

MICHAEL JACKSON

Oh vad hemskt det är när folk dör. Så unga också, Michael Jackson blev bara 50 år. Jag var aldrig ett stort fan av han men har alltid beundrat han. Cool människa. "The King Of POP" som han kallades. Det sägs att han dog av en hjärtattack och sen ryktades det att han hade hudcancer och en massa olika historier, vem ska man tro på? Det har säkert varit droger inblandade också, som det brukar vara. Synd att det hände just honom, han var inte vem som helst, han gjorde saker som ingen annan kunde. Han var speciell.

Rest in Peace!