ENTOURAGE

Tänkte vara lite snäll och ge er people en uppdatering från helgen. :)

Vi börjar med fredag då jag skulle ut med Nico och hans kompisar för att fira hans födelsedag, jag var fixad och klar men sen fick jag en huvudvärksattack så det slutade med att jag stannade hemma, tråkigt men.. vad ska man göra, allt händer då det inte får hända liksom :(

I lördags så firades Spiros och Jannis födelsedag, dom fyllde båda år nu i veckan, stort GRATTIS! Vi gick och åt först på en restaurang som heter Faros, dom har jättegod mat där, har varit där förut också. Iallafall det var jag och typ 10 killar, hehe, jag kände mig lite hmm i början, men det var roligt ändå. Därifrån drog vi sen till Entourage och va där tills dom stängde, alltså stället var helt okej men jag vet inte, man fick inte den där nattklubbskänslan och det kändes inte som en klubb direkt men, det är ju smaksak. Sålänge man är med människor man har roligt med så spelar det ingen roll vart man är. Jag hade iallafall kul i lördags :)
Efteråt blev det DriveIn på McDonald's i Rissne :P höhö vad annars


<3

FRIDAY

Idag är det fredag!
No update igår! Jag var och köpte Livsmedelshygiensboken igår, efter två veckor, hehe jag behöver to catch up lite med läsandet. Iallafall..

Igår fyllde min honey 20 år, grattis till han <3 Så jag spenderade hela eftermiddan och kvällen med han igår mysigt, kom hem vid 01 :)

Jag återkommer snart..

JAG ÄR SÅ ÄCKLAD!

Ooooooohhhh!!!!!!
Jag hittade ett svart hårstrå i pizzasalladen nyss, tur att jag inte hann äta av den, så jävla äckligt! Jag la på locket direkt och slängde den i soporna.
Eftersom jag har sett en massa äckligt inom restaurangkök blir jag petig när det gäller att äta ute, det där med hygienen asså, att folk inte kan hålla rent i sina restaurangkök, som inte kollar om varorna är färska och serverar dålig mat och folk blir sjuka, det är dom som får betala för det sen ändå. Det där med att man ska ha alltid mössa på sig i köket tjatades det varje dag om i gymnasiet i tre år, fast det är många som skiter i det ändå och sen hittar man det där jävla hårstrået en dag i sin mat, usch!
Det borde vara så att ALLA som vill öppna en restaurang ska få GODKÄNT i Livsmedelshygien först innan dom får tillåtelse!