SHOPPING IN STOCKHOLM

Hallå hellu!
Ännu en äckligt blöt dag, hehe! Det har regnat slask hela dagen. Idag vaknade jag vid 10, hoppade in i duschen, vid 11 visades filmen IcePrincess så jag la mig på soffan och kollade på den samtidigt som jag sminkade mig. Senare drog jag mot stan, halva vägen fick jag skjuts, pappa lämnade mig i Sundbyberg så jag tog tunnelbanan mot centralen. Kollade lite runt i affärerna, jag kollade knappt på reorna, mina ögon lyste mot originallapparna. Jag vet inte varför, men i Thessalonikis H&M är det mycket finare mode än vad det är här, absolut inte samma. Jag köpte lite småprylar iallafall, bilder kommer senare :) Jag köpte även presenter till småtjejerna i Drama. Imorgon blir det shopping igen, för att på onsdag åker jag tillbaka till Grekland, där börjar reorna i januari :D 

THS INV STARVING FOR PERFECTION

Det går en en Amerikansk dokumentär på TV just nu om tjejer med ätstörningar. Som jag sagt förut också tycker jag det är intressant att kolla på såna här dokumentärer som handlar om vikt och sånt. Man ser verkligen hur folk lider, det är synd att dom kollar sig i spegeln och ser någon helt annan person, det är sjukt. Visst ingen är perfekt. Många kämpar för att gå ner i vikt och bli smala och så finns det dom som försöker gå upp i vikt för att bli normalviktiga, det är inte lätt kan jag säga. Det är lättare att gå ner, men att gå upp är en kamp för underviktiga. Min åsikt, jag tycker inte att catwalkmodellerna t.ex ser bra ut, gående skelett eller vad tycker ni? Man ser i ansiktena att dom är sjuka, helt bleka i ansiktet och svullna ögon, kläderna sitter löst och benen syns, usch! Jag lider när jag ser dom. Visst det här med att modellerna måste vara girafflånga och size zero vet jag anledningen till, men nu har det blivit överdrivet, det är sjukt. Catwalkmodellerna lever på droger för att inte gå upp i vikt. Det är sjukt sorgligt.


Vilket föredrar ni?

MAMMA

Idag har det bara varit chillsöndag framför TV:n med mat och överdrivet mycket snacks, haha love it. Mummy kom hem idag från Finland, kunde inte låta bli att gråta när jag kramade henne. Saknat henne så mycket, pappa också. Självklart mina systrar också, fast dom hönorna är i Tyskland nu och har The time of their life. I'm happy for them! Det är så tyst här hemma. Iallafall!
Imorgon ska jag till stan och kolla om det finns några rester från REAn, säkert alla XS är slut, det skulle vara så typiskt men något hittar jag nog. Måste handla lite saker att ta med mig också, smink som ska räcka iallafall 4 månader för att smink i Grekland är nästan dubbelt så dyrt. Min Telescopic mascara kostar 20€ där, jag köper den för 100kr här på H&M. Och den där chailatten från Espresso House måste jag också ha, hahaha. Vi har på chailatte på Starbucks i Thessaloniki men jag har aldrig smakat den. Jag vet inte varför men jag vågar inte smaka för att inte bli besviken. Därför blir det alltid FredoCapuccino eller MochaCoconut :D. Förresten har Starbucks öppnats på Arlanda än, någon som vet?
Oh nu kurrar min mage, ska äta något. Jag börjar få tillbaka mina kilon som jag förlorade i somras, mår bättre än någonsin! :)

Det finns inga bilder alls på den här datan tyvärr. Lägger upp imorgon. :) hihi