DEN SISTA APRIL

Godmorgon!

Sitter här med min frukost och kollar på desperate housewives. Valborg idag, inget speciellt kommer hända för min del, jag skulle till Uppsala men det blir inget av det, slutar alldeles för sent, allt det roliga kommer vara över då. Så får se vad som händer senare.

MEMORIES

Jag brukar kolla tillbaka i bloggarkivet lite då och då. Det har gått hela 3 år sen jag bodde i Grekland, helt sjukt vad tiden går fort, känns som igår. Saknar det jättemycket, jag tänker ibland om det skulle finnas någon chans att återvända, alltså att bo där. Kanske om jag vann 200 miljoner på lotto. Jag önskar att allt var som förr, innan krisen började, då när det fortfarande fanns jobb och pengar. Det är verkligen där mitt hjärta befinner sig, i Thessaloniki, mitt andra hem <3 
 

69

Hej söndag!
 
Jag sitter och bloggar från min laptop, händer inte ofta kan jag säga. Det är söndag och jag har träningsvärk i hela kroppen typ efter gårdagens träningspass. Det har varit en sova-ut helg för mig, känns bra. Imorgon börjar en ny arbetsvecka, på tisdag är det valborg och jag jobbar, blir ingen Uppsala för mig iår och det suger! Får väl hitta på nåt i Stockholm istället. Iaf. 
69 dagar till Grekland, OMG helt sjukt och endast 19 dagar till London, nu börjar det hända grejer, har en känsla att denna vår/sommar kommer bli awesome. 
 
 
Favoritlåten just nu <3 Stan - Oti pio omorfo exo dei