NITTON DAGAR

..kvar!

Nu är jag hemma igen. Känns lite konstigt att man har "sommarlov" nu, sommarlov hade man när man var liten men vad annars ska man kalla det?

Hoppas det blir bättre väder, jag har ingen lust att sitta inomhus dagarna långa. Jag blir sur på det här vädret asså. Aja får hoppas på det bästa tills jag åker, bara 19 dagar kvar nu :) Jag kommer ihåg när jag satte nedräkningen var det över 100 dagar kvar, sjukt snabbt det gått. Jag ser verkligen framemot den här sommaren. Jag kommer spendera en vecka i Thessaloniki hos min vän Anastasia, sen ska jag till Thassos med min syster och mamma, efteråt blir det Kallithea en vecka med mina systrar, det är allt som är planerat just nu men det kommer hända andra saker också :)

Min helg..
..har varit lugn.
Min kille har bara pluggat och pluggat, så jag har bara legat och kollat på The Sopranos, vet inte hur många avsnitt jag såg, tv:n stängdes iaf av klockan 04 i lördags. Så jag fortsatte idag..Sommarlåt <3

BIKBOK

Senaste i garderoben..

Magtröja från BikBok

FAST AND FURIOUS 5

Igår kväll var jag och min kille på bio, det var ingenting planerat, något som vi gjorde i sista sekund. Jag gillar mer när jag gör saker spontant, iaf. Vi såg nya fast and furious filmen, jag säger bara I LIKE!!!! :D Vin Diesel är så het OMG ;) filmen var bra, lite mer action om man jämför med dom tidigare filmerna. Personligen tycker jag mest om första filmen.