KAFE

Hello!!
Hur mår ni? :) Jag mår bra, inte förkyld längre, bara lite snuvig men det går snart över, vad har ni för er då? Jag ligger i sängen med laptopen över mig, inne på facebook som vanligt. Har precis ätit kritharaki med grillad zuccini, jag är gud i köket haha, himmelsk gott det blev. Funderar på att se någon film snart och typ sova sen eller nåt. Idag har jag varit med Anastasia för en kafe, jag vet inte hur länge vi satt där och bara pratade och pratade våra samtalsämnen tycktes aldrig ta slut, trevligt var det. Vi var i Platia Aristotelous där det är en hel rad med kafeterior på varandra nästan, fullt med folk varje dag. Förut gick jag alltid till paralia och tog en kafe där men nu på senaste tiden är jag mest i Aristotelous eller någonstans åt helvete i Krini eller Kalamaria där man kommer bara med bil, på den sidan av stan är kafeteriorna mitt i ingenstans vid vägen, men det är dom finaste ställena med finaste utsikterna över Thessaloniki, så vackert, speciellt på kvällen, gud! Igår pratade jag med min kusin Anna i telefon i evigheter, hon och mina systar kommer om 6 veckor, jag längtar så mycket. Saknar allt ljud i huset, här är det så tyst alltid så man hör varenda detalj som grannarna gör, speciellt han ovanför mitt rum.

Paralia, vackraste Thessaloniki, längtar till sommaren <3

 

REDOVISNING

Hallåå som ni ser är jag hemma. Jag gick inte till Nikos Kourkoulis idag, hade ingen lust eller ork så jag la mig och sov istället och bättre så, får se om det blir nästa helg då om han fortfarande är kvar då vad jag tror. Idag var jag verkligen i tid, jag var i skolan redan vid 15 för att jag var så uttråkad hemma. Iskra kom samtidigt som mig så vi till skolans kafe där hon bjöd mig en nescafe, så snäll. Där fick vi syn på Oktavian som satt och pluggade, en minut efter det kollade jag bakom mig och såg Marina komma in från dörren, direkt efter henne kom Anastasia, sen Maria, haha vad roligt det var vi droppa in en efter en, alla var överdrivet tidigt idag. Första gången. Lektionen började med att jag hade redovisning om "Viktigaste händelserna i Sverige 2009", på tredje plats hade jag lagt Jimmy Choo for H&M, alla häpnade till och liksom "Vad är det där?" jag förklarade glatt med ett stort leende i ansikte, alla log. Kvinnorna satt och läste hur intresserade som helst, jag visste att något sånt skulle hända. Lektionen fortsatte och jag kämpade med att hålla mig vaken eftersom jag vaknade vid 6 idag. Som tur somnade jag inte, satt istället och ritade på pappersmuggen från kaffet. Det blev mycket diskussion idag, jag gillar det, att höra andras åsikter och si o så.
Imorgon ska jag nog träffa Anastasia och Maria för en kafe. Mysigt dom är hur gulliga som helst båda två. Alla i min klass är gulliga på sitt egna sätt, bästa klassen jag har och bästa läraren, jag skrattar alltid lika mycket med dom.

Jag tänker på er <3 :)

 

SLADDEN

Jag blir gråtfärdig snart, min datasladd kämpar vid att hålla i liv. Vad ska göra om den dör? Vet inte ens om den går att fixa så körd som den är och hur mycket det kommer kosta också, usch vill inte tänka på det. Jag vaknade vid 6 idag igen, förstår inte varför. Så nu på morgonen har jag varit på posten och skickat iväg ett papper, man väntar alltid hundra år där vilken tid man än går, jag hatar att stå i kö det är det värsta jag vet, har aldrig gillat det. Ända sen liten när jag var och handlade i affären med mamma stod jag inte ut att stå där så jag gick alltid förbi och satte mig på den där lilla bänken där man lastar kassarna vid kassan.
Anyway, vattnet har nog värmt sig nu, ska ta en dusch och kanske ta en tupplur sen får se.