SUNNY SUNDAY

Så tio minuter efter att jag hade vaknat fick jag ett sms från Anastacia, jag hoppade upp från sängen, fixade mig och sprang, hehe. Vi möts alltid vid McDonald's men vi går aldrig in för att äta :D. Idag tänkte vi sätta oss i någon kafeteria i paralia men det var proppfullt överallt så vi satte oss på Starbucks igen, hehe. Direkt när solen gick ner gick vi till en kafeteria som heter "Plateia" som ligger där bion ligger. Nu håller jag på att dö av hunger, jag går aldrig hemifrån igen utan äta något, jag mår skitäckligt nu, usch!


BlueberryMuffin & Freddo CapuccinoASTRA LIVE

Hello!
Tänkte berätta lite om igårkväll på Astra. Astra är det bouzoukia stället som vi var igår. Jag var med Anastasia igen och hennes bröder från Brasilien, hennes kille Nikos och hans två kompisar. Igårkväll var verkligen lyckad, vi hade bästa bordet vid sofforna, kan det bli bättre? Så vi var 8 personer, 2 Absolut vodka och 10 fanta citron? :D haha.
Det var Xristos Menidiatis, Maria Iakovou, Panagiotis Rafailidis och Evdokia Rapti som sjöng igårkväll, alla var bäst. Mest gillade jag Menidiatis, han är fantastisk live och så energisk. Vi dansade och sjöng hela natten, vi hade så kul, roligaste var när killarna från Brasilien dansade zeibekiko, något jag aldrig kommer glömma. Brasilianen flörtade för fullt, gud han är så rolig synd att dom åker imorgon, har verkligen haft the time of my life med dom. Efter bouzoukia åkte vi till Evosmos där Anastasia bor för att lämna killarna för att vi inte fick plats i bilen, på den sidan av stan jag bor är det fullt med poliser, så vi satte oss för frukost och åt bougatsa och skrattade sönder oss. Efteråt skjutsade Anastasia hem mig, direkt när jag la mig somnade jag, klockan var 7 på morgonen då.

Maria IakovouPanagiotis Rafailidis


Xristos Menidiatis


Brasilian guy


Nikos, Anastasia och Anastasia

HEMMA

Hallåå, nu är jag hemma igen! Ikväll var jag på bouzoukia igen, ni får bilder imorgon för nu är det bäst att sova.
Godmorgon förresten!